NIKO - Начало
Подсладител
Тъй като не обичаме да правим компромис с качеството, дълго търсихме естествен подсладител, който да предложи най-добрия вкус. Открихме ERYLITE®Стевия – най-добрата алтернатива на захарта и най-добрият приятел на вашето здраве

Можете да изтеглите
продуктовия каталог от тук.

Какво е ERYLITE®Стевия?

Натурален подсладител
ERYLITE® Стевия

90 пакетчета по 1 г

ERYLITE®Стевия e иновативен, природен подсладител, базиран на натурални съставки. Той е уникална смес от натуралния подсладител ERYLITE® и богат екстракт от растението Стевия.
ERYLITE® е търговското наименование на Швейцарската компания Jungbunzlauer за натуралния подсладител еритритол. Еритритолът е естествен и добре познат за човешкото тяло, тъй като се съдържа в натурални храни като мед, соев сос, грозде, пъпеш. Съпоставен със захарта, сладостта му е на половина.
Стевия или известна още с името „сладък лист”, е растение от Парагвай, където местните индианци Гуарани познавали нейните свойства и използвали листата й като натурален подсладител от векове. Тя се характеризира с наситен и сладък вкус, а екстрактът от листата й е около 300 пъти по-сладък от захарта. Въпреки това, Стевияне съдържа калории.

Защо ERYLITE®Стевия?

ERYLITE®Стевия обединява в един кристал уникалните ползи от тези два естествени подсладителя.
ERYLITE®Стевия не влияе върху нивото на кръвната захар и не уврежда зъбите. Има добра храносмилателна поносимост и предлага вкусово усещане, много близко до обикновената захар, без остатъчен привкус.

Основни предимства на ERYLITE®Стевия
- 0 калории
- 0 гликемичен индекс
- подходящ за диабетици
- не уврежда зъбите
- захароподобна сладост
- без остатъчен вкус
- без добавки и прикриващи агенти
- подходящ за ежедневна употреба
- натурален подсладител с гаранция за произход
- 1.0 гр ERYLITE®Стевия = 4.0 гр захар

Ако Вие сте от хората, които държат на своята фигура, грижат се за здравето си и са особено отговорни за това, което консумират, то ERYLITE®Стевия е вашият нов любим продукт.

Опитайте!

ERYLITE®Стевия се използва с позволението на Jungbunzlauer Int. AG., Базел, Швейцария