NIKO - Начало
За нас arrow Новини arrow Злато за NIKO - 2009
Злато за NIKO! (2010)


3 отличия за новата серия
NIKO Coffee Plus
на „Международен Панаир
Пловдив – май 2010 г.”


На тазгодишното издание на Пролетен Международен Панаир Пловдив 2010 г. най-новата ексклузивна селекция напитки NIKO Coffee Plus бе отличена със златен медал за качество на продуктите от серията и грамота за най-добър дизайн на опаковки, което отново бе повод за вълнуващи „Мигове емоция” за екипа на фирма NIKO.
От особена важност и значение за марката е и присъдената от потребителите награда за „Най-добър продукт” за напитката - Coffee Plus Chocolate.

Безспорният успех за фирма NIKO на престижния международен форум е поредното доказателство за високото качество на продуктите с марка NIKO и успехът им на българския пазар.
За последните 2 години NIKO успява за спечели от Международен Панаир Пловдив два златни медала за качество на кафе NIKO 3in1 и чай NIKO 3in1 и диплома за най-добър дизайн на опаковки през 2009 г., златен медал за качество на серията продукти NIKO Coffee Plus и грамота за най-добър дизайн на опаковки за новата серия напитки и награда за най-добър продукт за Coffee Plus Chocolate, присъдена от потребителите през 2010 г.
Всичко това позиционира фирма NIKO все по-категорично като най-успешния български производител в сегмента на бързоразтворимите напитки и специалитети.

Още снимки от събитието можете да видите тук.
Видео от награждаването 1
Видео от награждаването 2